Isolatie in een 19e eeuws huis

In dit prachtige huis uit het einde van de 19e eeuw wilden de eigenaars de thermische en akoestische isolatie verbeteren door hun enkele beglazing te vervangen. Ze kozen voor Fineo beglazing, die uitstekende thermische en akoestische prestaties biedt.

Renovatie van houten ramen met kruiskozijnen

Toen ze het huis kochten, waren sommige ramen bekrast. Zij wilden deze om esthetische redenen veranderen en tegelijkertijd de isolatie van hun keuken verbeteren. Toen ze het positieve effect zagen, besloten ze hetzelfde te doen in de eetkamer en de woonkamer.

Renovatie van een huis langs de Maas

Vervanging van enkele beglazing door dubbele beglazing in een mooie villa in Godinne. De eigenaars wilden hun huis isoleren met behoud van de originele ramen. Om dit te bereiken verving RenoWindow de beglazing door nieuw superisolerend glas, terwijl de oorspronkelijke ramen behouden bleven. De stijl van het huis was dus gerespecteerd.

Renovatie met Fineo op elegante kozijnen

Bij de renovatie van dit charmante huis in Ukkel wilden de architect en de eigenaar de esthetiek van het bestaande schrijnwerk behouden en tegelijk profiteren van de beste isolatie. De keuze voor Fineo lag voor de hand.

Bow window en keuken

De ramen van de bow window en de keuken in dit traditionele huis te Ermeton hadden dubbele beglazing van de eerste generatie. De nieuwe dubbele beglazingen zijn 3 keer beter qua thermische isolatie.

Renovatie van een gebouw van UCLouvain

Die zitten er terug warmpjes bij deze winter! De gebouwen Carnoy A, B en C van de faculteit biologie aan de universiteit van Louvain-La-Neuve hebben een volledige glasrenovatie ondergaan met als doel het thermisch comfort te verhogen. De enkele beglazing werd verwijderd en vervangen door een hoogrendement beglazing geplaatst in de bestaande houten ramen. Dankzij […]

Nieuw beglazingen om meer licht te hebben

In het huis van Chloé had de vorige eigenaar besloten om gezandstraald dubbel glas in haar PVC ramen te plaatsen. Chloé wilde weer door de ramen kunnen kijken en tegelijkertijd beter isoleren.

Renovatie van historische ramen met dubbele beglazing

In dit mooie huis in Tourcoing, was het absoluut noodzakelijk om de esthetiek te behouden. Helaas was dit typische huis door de eenvoudige beglazing bijzonder slecht geïsoleerd. Dankzij RenoWindow bleef de esthetiek behouden terwijl de isolatie sterk werd verbeterd. Het werk van de schrijwerkers van RenoWindow maakte het mogelijk om de ontbrekende dikte op de […]

Dank u !

Uw verzoek is geregistreerd en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.