De lokale specialist voor het plaatsen van dubbele beglazing in bestaande ramen

Renovatie van een gebouw van UCLouvain

Renovatie van een gebouw van UCLouvain

Door dit formulier in te dienen, geef ik toestemming voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met het Privacybeleid met als doel gecontacteerd te worden in verband met het/de artikel(en) die ik heb geselecteerd. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken door een e-mail te sturen naar  info@renowindow.be *

Die zitten er terug warmpjes bij deze winter! De gebouwen Carnoy A, B en C van de faculteit biologie aan de universiteit van Louvain-La-Neuve hebben een volledige glasrenovatie ondergaan met als doel het thermisch comfort te verhogen.

De enkele beglazing werd verwijderd en vervangen door een hoogrendement beglazing geplaatst in de bestaande houten ramen.

Dankzij de verbeterde isolatiewaarde en selectieve zonwerende beglazing wordt het comfort van de studenten en docenten doorheen de seizoenen grondig verbeterd. Ook aan veiligheid werd de nodige aandacht besteed. Op het gelijkvloers is 2-zijdig veiligheidsglas geïnstalleerd. Zo komt de universiteit opnieuw in conformiteit met de veiligheidsnormen.

" Herbeglazing met isolerend glas maakt ook energiebesparingen tot 120 kWh/m²/jaar mogelijk, waardoor de investering snel kan worden terugverdiend en ook aan de verwachtingen van de klant wordt voldaan door de beste verhouding te bieden. "
UCLouvain

Andere realisaties

27 m²

Isolatie in een 19e eeuws huis

Fineo
9 ruiten

Renovatie van houten ramen met kruiskozijnen

Thermobel 1.0 met herinstallatie van bestaande kruiskozijnen
136 ruiten

Renovatie van een huis langs de Maas

Thermobel 0.9

Dank u !

Uw verzoek is geregistreerd en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.