Door dit formulier in te dienen, geef ik toestemming voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met het Privacybeleid met als doel gecontacteerd te worden in verband met het/de artikel(en) die ik heb geselecteerd. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken door een e-mail te sturen naar AGC.ISM.Office@agc.com*

Upgrade uw gebouw door de raamisolatie te verbeteren met RenoWindow !

RenoWindow biedt aan om uw oude, slecht presterende beglazing te vervangen door superisolerende beglazing zonder de bestaande kozijnen aan te tasten. Een innovatieve, snelle, duurzame en zuinigere oplossing voor meer comfort.

AGC Glass Europe, Europees leider in vlakglas

Profiteer van de knowhow van AGC Glass Europe, dat uitblinkt in de productie van dubbele en driedubbele beglazing. Dankzij een solide industriële expertise zijn Thermobel® en Fineo® glas referentiepunten op de markt van het isolerend glas.

RenoWindow is een initiatief van AGC en Wallonië. RenoWindow SRL is voor 51% in handen van AGC en voor 49% van BEFIN, dat optreedt als gedelegeerde missie voor Wallonië. Goed om te weten: Alle beglazingen die RenoWindow plaatst, zijn 100% in België geproduceerd.

Dank u !

Uw verzoek is geregistreerd en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.