Het vervangen van ramen kost veel tijd, energie en geld. Wat als het anders was met de RenoWindow oplossing?

Door dit formulier in te dienen, geef ik toestemming voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met het Privacybeleid met als doel gecontacteerd te worden in verband met het/de artikel(en) die ik heb geselecteerd. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken door een e-mail te sturen naar  info@renowindow.be *

De voordelen van de RenoWindow oplossing

Maximaal isolatie zonder uw kozijnen te vervangen

Uw glazen op de best mogelijke manier vervangen is onze prioriteit. Ons team van experts zorgt voor uw installatie en maakt van uw renovatieproject een realiteit !

Op maat en volgens uw noden

Profiteer van uw renovatie om u meer koelte te bieden in de zomer, om u te beschermen tegen lawaai van buitenaf, of om uw woning te beschermen tegen diefstal en vandalisme. Dankzij de spitstechnologie van Sprimoglass kunt u uw beglazing aanpassen aan uw behoeften met de verschillende beschikbare opties (zonnewering, akoestische comfort of veiligheidsglazen).

Verbeterd comfort

Met meer isolerende beglazing zijn alle kamers in huis aangenaam om in te wonen. De hitte is omhullend en gelijkmatig, zelfs bij de ramen. Geen blind of gordijn nodig om warmteverlies tegen te gaan, geniet van het natuurlijke licht!

Milieuvriendelijk

Waarom zou je kozijnen die in goede staat zijn weggooien en nog meer afval veroorzaken? Door te kiezen voor vervanging van alleen uw beglazing, kiest u voor de meest verantwoorde oplossing. Ten eerste vermindert u uw milieu-impact. Ten tweede, omdat alle RenoWindow producten 'Made in Belgium' zijn, steunt u de lokale economie.

Een goedkopere oplossing

Het vervangen van uw beglazing kost geld, maar als u uw ramen niet hoeft te vervangen, is het al veel goedkoper! Met RenoWindow behoudt u uw oude ramen en vervangt u alleen uw oude ramen door onze beglazingen met hoge prestaties.

Verlaging van het energiebudget

RenoWindow beglazingen bieden hetzelfde hoge isolatieniveau als nieuwe ramen. U wint onmiddellijk aan comfort en uw portemonnee zal u dankbaar zijn vanaf de eerste energiefacturen!

Hoe het in de praktijk werkt:

1

Behou je kozijnen!

Onze beglazingen zijn perfect aangepast aan alle kozijnen, van enkele tot dubbele beglazing, en aan alle materialen: hout, aluminium of PVC. Een duidelijk voordeel voor uw renovatiebudget! Twijfelt u aan de staat van uw ramen? Bel ons gewoon!

2

Vraag online een offerte aan

Ontvang snel een offerte van ons team door uw aanvraag direct online te doen. Het is net zo snel en eenvoudig als het installeren van uw nieuwe ramen zonder uw kozijnen te veranderen. Wilt u professioneel advies vanaf het begin? Neem contact op met een van onze experts!

3

Onze experts zorgen voor alles!

Wij zullen een afspraak met u maken op een tijdstip dat u het beste schikt, zodat onze experts een definitieve offerte voor uw project kunnen opstellen. Zodra de raming is aanvaard, zullen wij alles zo snel mogelijk uitvoeren.

4

Een installatie volgens de regels van de kunst

Vertrouw op ons team van experts voor een efficiënte installatie, en geniet de volgende dag al van uw nieuwe ramen!

Vaak gestelde vragen

RenoWindow is vooral actief in België. In Frankrijk is RenoWindow alleen actief in het noorden van de as Gravelines – Arras – Laon – Sedan. Als u twijfels heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bij de beoordeling van de conditie van een raam moet met verschillende elementen rekening worden gehouden:

De hardware moet worden beoordeeld: is het openen/sluiten van de ramen nog soepel en functioneel?
De afdichtingen moeten worden gecontroleerd: zijn ze nog doeltreffend of moeten ze worden vervangen?
En de isolatieprestaties van het raam moeten worden beoordeeld.
Bij houten ramen wordt de staat van het schrijnwerk vaak beïnvloed door de oriëntatie van het gebouw en de plaats van de ramen in de gevel. De ramen op de begane grond zijn vaak in betere staat dan die op de bovenverdiepingen. De omvang van de schade aan de ruit wordt echter vaak overschat omdat een grondig onderzoek ontbreekt. Afgebladderde verf of een beschadigde afvoer leiden vaak tot de conclusie dat de ramen moeten worden vervangen.

Onze RenoWindow experts helpen u graag bij het beoordelen van de conditie van uw ramen.

Natuurlijk. U kunt onze diensten bellen op 0800 48 206 of per e-mail naar info@renowindow.be. We maken graag een nieuwe afspraak wanneer het u uitkomt.

De betaling geschiedt in 3 termijnen:

  1. Een voorschot van 30% van het bedrag van de interventie zal worden gevraagd bij de bestelling.
  2. Daarna zal een tweede voorschot van 50% worden gevraagd vóór de installatie.
  3. Ten slotte zal het saldo na de installatie worden gefactureerd.

Zodra uw bestelling is bevestigd en het voorschot is betaald, wordt uw nieuwe superisolerende glas in productie genomen. Voor de plaatsing van deze ruiten is doorgaans een periode van 4 tot 6 weken nodig.

De vervanging van de beglazing zelf wordt in slechts enkele uren uitgevoerd.

Wij vragen u om de ruimte in de onmiddellijke nabijheid van de ramen vrij te maken, zodat ons team zo efficiënt mogelijk kan werken. Een circulatiezone van 1 m rond de ramen is over het algemeen voldoende.

Dank u !

Uw verzoek is geregistreerd en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.