De lokale specialist voor het plaatsen van dubbele beglazing in bestaande ramen

Jean-Sébastien B. - Tourcoing

Renovatie van historische ramen met dubbele beglazing

Door dit formulier in te dienen, geef ik toestemming voor het verwerken van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met het Privacybeleid met als doel gecontacteerd te worden in verband met het/de artikel(en) die ik heb geselecteerd. Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken door een e-mail te sturen naar  info@renowindow.be *

In dit mooie huis in Tourcoing, was het absoluut noodzakelijk om de esthetiek te behouden. Helaas was dit typische huis door de eenvoudige beglazing bijzonder slecht geïsoleerd. Dankzij RenoWindow bleef de esthetiek behouden terwijl de isolatie sterk werd verbeterd. Het werk van de schrijwerkers van RenoWindow maakte het mogelijk om de ontbrekende dikte op de mooiste manier terug te krijgen.

  • vanaf 454 € excl btw / m2

  • Energiebesparing

  • 23 vensters

  • Bekijk de voordelige premies uit uw regio

" RenoWindow heeft 23 ruiten van de oorspronkelijke enkele beglazing vervangen door dubbele beglazing, waaronder een gedeelte in de vorm van een hoed van Napoleon. Het contact van offerte tot oplevering was voorbeeldig, het werk werd op tijd uitgevoerd, de offertes werden aangepast aan de veranderende configuraties, enz... De teams waren zeer aangenaam om mee te werken. Technisch is het zeer goed gedaan met het verwijderen van de houten glaslatten en minimaal snijden om het opnieuw aan te brengen, bijvoorbeeld. Ik kan ze ten zeerste aanbevelen. "
Jean-Sébastien, 64 ans, Tourcoing

Andere realisaties

27 m²

Isolatie in een 19e eeuws huis

Fineo
9 ruiten

Renovatie van houten ramen met kruiskozijnen

Thermobel 1.0 met herinstallatie van bestaande kruiskozijnen
136 ruiten

Renovatie van een huis langs de Maas

Thermobel 0.9

Dank u !

Uw verzoek is geregistreerd en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.