14/04/2022

Uw beglazing vervangen zonder afbreken ?

Remplacer les vitres, mais pas le châssis?

De meeste warmte in een huis of appartement gaat via de beglazing verloren. Om uw huis duur- en spaarzamer te maken doet u er best aan toe om te investeren in dubbele beglazing. Wenst U de beglazing te vervangen maar vreest u de daaraan verbonden kosten en hinder ? Wij hebben goed nieuws voor U. De vervanging kan gebeuren op één dag en zonder al teveel last.

Vos vitres ont plus de 20 ans et vous vous demandez s’il est temps d’en changer ?

Het verlangen om het bedrag van zijn energiefacturen te beperken is de meest vernoemde reden om zijn oude beglazing te vervangen.

Met een goede beglazing bespaart U inderdaad tot 25 € per m² per jaar. U vermijdt op deze manier warmteverlies in uw woning en U bespaart.

De verhoging van het comfort in uw woning is nog een goede reden. Met hoog- rendementsglas geniet U heel het jaar door van een ideale temperatuur. Zonwerende glas laat natuurlijk zonlicht binnen maar ook de zonnewarmte buiten. Op deze manier geniet U volop van het natuurlijk daglicht. Zowel in de winter als in de zomer !

Remplacer les vitres, mais pas le châssis?

Wanneer de vensters in uw woning niet meer efficiënt isoleren, bent U niet verplicht om de kozijnen te vervangen. De kozijnen kunnen een hogere levensduur bezitten dan de beglazing. Om deze tijd- en geldrovende onderneming te vermijden, kan U een alternatief overwegen : Enkel het glas van uw ramen vervangen. Dit is de uitdaging van RenoWindow !

Binnen een tijdspan van 24 uur vervangen techniekers het enkel glas van uw houten kozijnen. Ze kunnen ook de oude dubbele beglazing in houten, PVC of aluminiumkozijnen vervangen door een dubbel hoog- rendementsglas. U behoudt de kwaliteit van uw isolatie en vermijdt een hoop stof en stukwerk !

U wenst te weten of uw kozijnen nog goed genoeg zijn om deze innovatie toe te passen? Contacteer ons per telefoon, email of via ons contactformulier.

Ontdek ook de andere voordelen van deze oplossing en de premies in uw regio.

Deel deze pagina op sociale netwerken

Misschien bent u ook geïnteresseerd in

Ontdek onze andere nieuwtjes en evenementen.

Bouw&Renow

Bis, bouw- en interieursalon 2023

BISBEURS – bouw- & interieursalon

IDEAAL WONEN IN HUIS EN TUIN

Dank u !

Uw verzoek is geregistreerd en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.